l l l
fb fb

METHODIEKEN: SPELLEN

« terug naar overzicht spellen

Trias Pedagogica
Gevoelens & Intimiteit

Het Trias bordspel 'Gevoelens & Intimiteit' is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Amsterdam om ouders en kinderen op een speelse manier met elkaar in gesprek te laten gaan over gevoelens, seksuele vorming en intimiteit. Ook wordt er aandacht besteed aan vrije partnerkeuze, seksuele weerbaarheid en grenzen stellen.

Aan de hand van kaarten met vragen en stellingen in 3 categorieën – discussie, situatie en kennis – kom je verder op het bord en doe je al spelend kennis op, stel je vragen bij wat je weet en bespreek je de uiteenlopende onderwerpen.

Bij de ontwikkeling zijn tientallen ouders en kinderen betrokken geweest. Het spel wordt gespeeld tijdens workshops van Trias Pedagogica zodat er deskundige begeleiding is en vragen kunnen worden beantwoord.

Interesse in het gebruik maken van de spellen tijdens een bijeenkomst? Neem contact met ons op.

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail