l l l
fb fb

METHODIEKEN: SPELLEN

« terug naar overzicht spellen

Trias Pedagogica
Gevoelens & Intimiteit

Het Trias bordspel 'Gevoelens & Intimiteit' is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Amsterdam om ouders en kinderen op een speelse manier met elkaar in gesprek te laten gaan over gevoelens, seksuele vorming en intimiteit. Ook wordt er aandacht besteed aan vrije partnerkeuze, seksuele weerbaarheid en grenzen stellen.

Aan de hand van kaarten met vragen en stellingen in 3 categorieën – discussie, situatie en kennis – kom je verder op het bord en doe je al spelend kennis op, stel je vragen bij wat je weet en bespreek je de uiteenlopende onderwerpen.

Bij de ontwikkeling zijn tientallen ouders en kinderen betrokken geweest. Het spel wordt gespeeld tijdens workshops van Trias Pedagogica zodat er deskundige begeleiding is en vragen kunnen worden beantwoord.

Interesse in het gebruik maken van de spellen tijdens een bijeenkomst? Neem contact met ons op.

Actueel

Trias 15 jaar!

Trias Pedagogica bestaat 15 jaar en dat vierden we!  |  lees meer »

Trias in cijfers: 2021

Het jaar in aantallen opvoeddebatten, bereikte vaders & moeders, workshops, lezingen, media optredens en Trias thema's van huiselijk geluk tot initimiteit.  |  lees meer »

Agenda

14 oktober 2022 - Training Intercultureel Vaderschap

Open inschrijving!  |  lees meer »

va 12 september 2022 - Opvoeddebatten met ouders Edo Community

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail