l l
fb fb

METHODIEKEN: SPELLEN

« terug naar overzicht spellen

Trias Pedagogica
Gevoelens & Intimiteit

Het Trias bordspel 'Gevoelens & Intimiteit' is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Amsterdam om ouders en kinderen op een speelse manier met elkaar in gesprek te laten gaan over gevoelens, seksuele vorming en intimiteit. Ook wordt er aandacht besteed aan vrije partnerkeuze, seksuele weerbaarheid en grenzen stellen.

Aan de hand van kaarten met vragen en stellingen in 3 categorieën – discussie, situatie en kennis – kom je verder op het bord en doe je al spelend kennis op, stel je vragen bij wat je weet en bespreek je de uiteenlopende onderwerpen.

Bij de ontwikkeling zijn tientallen ouders en kinderen betrokken geweest. Het spel wordt gespeeld tijdens workshops van Trias Pedagogica zodat er deskundige begeleiding is en vragen kunnen worden beantwoord.

Interesse in het gebruik maken van de spellen tijdens een bijeenkomst? Neem contact met ons op.

Actueel

Rene Peters: Jeugdzorg, hoe nu verder? Podcast#26

CDA-Kamerlid René Peters had een goed gesprek met Abdellah Mehraz van Trias Pedagogica over multicultureel opvoeden en de rol van vaders in het leven van hun kind: "Opvoeden doen we samen”.  |  lees meer »

International Parenting Conference

Trias nam deel aan de International Shared Parenting Conference 2020 met professionals uit 57 landen - Lauren Ekkelboom gaf een workshop. Uiteraard was het congres online.  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail