l l l
fb fb

DONOR DIALOOG

Trias Pedagogica is vanaf 2019 betrokken als projectorganisatie bij de Donor Dialoog in Amsterdam, een voorlichtingscampagne over orgaan- en weefseldonatie voor Nederlanders met een migratieachtergrond. Deze voorlichtingscampagne is opgezet door de Nederlandse Transplantatie Stichting. Door middel van dialoogbijeenkomsten gaan buurtbewoners onder begeleiding van een peer voorlichter met elkaar in gesprek over de nieuwe donorwet en de mogelijkheden qua orgaan- en weefseldonatie. Er is volop tijd voor persoonlijke verhalen en/of vragen.

In 2019 heeft Trias Pedagogica ruim 60 dialoogbijeenkomsten georganiseerd in Amsterdam Zuidoost. Hiermee zijn meer dan 1500 buurtbewoners bereikt.

In 2020 gaat Trias Pedagogica verder met dialoogbijeenkomsten in Amsterdam Nieuw-West. Meer weten of interesse in een bijeenkomst? Neem contact op met projectleider Lauren Ekkelboom.


Meer Informatie

Kijk voor meer informatie over de Donor Dialoog ook op de website van de Nederlandse Transplantatie Stichting.

Informatie over donor worden:

Actueel

Messenbezit onder Jongeren

Hoe ga je daarmee om? KIS deed onderzoek en interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz.  |  lees meer »

"Bij ons voelen vaders zich veilig"

Interview met Abdellah Mehraz en Lauren Ekkelboom van Trias Pedagogica door Pharos over vaders en de methodiek van Trias' Opvoeddebatten.  |  lees meer »

Agenda

28-09-2021 - Opvoeddebatten moeders IndeBuurt033 A'foort

29 september 2021 - Online Congres Contact met Ouders

Professionals gaan tijdens dit 2e online congres in op theorie en praktijk. Abdellah Mehraz geeft de lezing 'Omgaan met VADERS met een migratieachtergrond'.  |  lees meer »

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail