l l
fb fb

DONOR DIALOOG

Trias Pedagogica is vanaf 2019 betrokken als projectorganisatie bij de Donor Dialoog in Amsterdam, een voorlichtingscampagne over orgaan- en weefseldonatie voor Nederlanders met een migratieachtergrond. Deze voorlichtingscampagne is opgezet door de Nederlandse Transplantatie Stichting. Door middel van dialoogbijeenkomsten gaan buurtbewoners onder begeleiding van een peer voorlichter met elkaar in gesprek over de nieuwe donorwet en de mogelijkheden qua orgaan- en weefseldonatie. Er is volop tijd voor persoonlijke verhalen en/of vragen.

In 2019 heeft Trias Pedagogica ruim 60 dialoogbijeenkomsten georganiseerd in Amsterdam Zuidoost. Hiermee zijn meer dan 1500 buurtbewoners bereikt.

In 2020 gaat Trias Pedagogica verder met dialoogbijeenkomsten in Amsterdam Nieuw-West. Meer weten of interesse in een bijeenkomst? Neem contact op met projectleider Lauren Ekkelboom.


Meer Informatie

Kijk voor meer informatie over de Donor Dialoog ook op de website van de Nederlandse Transplantatie Stichting.

Informatie over donor worden:

Actueel

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Zeg nee tegen rellen, zeg ja tegen debat

Hoe kun je als ouder helpen? Tips en ondersteuning voor ouders van jongeren & heel veel sterkte in deze hectische tijd van Trias Pedagogica!  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail