l l l
fb fb

DONOR DIALOOG

Trias Pedagogica is vanaf 2019 betrokken als projectorganisatie bij de Donor Dialoog in Amsterdam, een voorlichtingscampagne over orgaan- en weefseldonatie voor Nederlanders met een migratieachtergrond. Deze voorlichtingscampagne is opgezet door de Nederlandse Transplantatie Stichting. Door middel van dialoogbijeenkomsten gaan buurtbewoners onder begeleiding van een peer voorlichter met elkaar in gesprek over de nieuwe donorwet en de mogelijkheden qua orgaan- en weefseldonatie. Er is volop tijd voor persoonlijke verhalen en/of vragen.

In 2019 heeft Trias Pedagogica ruim 60 dialoogbijeenkomsten georganiseerd in Amsterdam Zuidoost. Hiermee zijn meer dan 1500 buurtbewoners bereikt.

In 2020 gaat Trias Pedagogica verder met dialoogbijeenkomsten in Amsterdam Nieuw-West. Meer weten of interesse in een bijeenkomst? Neem contact op met projectleider Lauren Ekkelboom.


Meer Informatie

Kijk voor meer informatie over de Donor Dialoog ook op de website van de Nederlandse Transplantatie Stichting.

Informatie over donor worden:

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail