l fb fb

Donor Dialoog

Trias Pedagogica is vanaf 2019 betrokken als projectorganisatie bij de Donor Dialoog in Amsterdam, een voorlichtingscampagne over orgaan- en weefseldonatie voor Nederlanders met een migratieachtergrond. Deze voorlichtingscampagne is opgezet door de Nederlandse Transplantatie Stichting. Door middel van dialoogbijeenkomsten gaan buurtbewoners onder begeleiding van een peer voorlichter met elkaar in gesprek over de nieuwe donorwet en de mogelijkheden qua orgaan- en weefseldonatie. Er is volop tijd voor persoonlijke verhalen en/of vragen.

In 2019 heeft Trias Pedagogica ruim 60 dialoogbijeenkomsten georganiseerd in Amsterdam Zuidoost. Hiermee zijn meer dan 1500 buurtbewoners bereikt.

In 2020 gaat Trias Pedagogica verder met dialoogbijeenkomsten in Amsterdam Nieuw-West. Meer weten of interesse in een bijeenkomst? Neem contact op met projectleider Lauren Ekkelboom.


Meer Informatie

Kijk voor meer informatie over de Donor Dialoog ook op de website van de Nederlandse Tranplantatie Stichting.

Informatie over donor worden:

Actueel

Winnaar tekenwedstrijd bekend

We ontvingen veel prachtige ontwerpen, waarvoor onze grote dank. En we hebben een winnaar! Mahmood Shakuri, gefeliciteerd.  |  lees meer »

Samen tegen Covid-19

Trias Pedagogica is groot voorstander van het samen tegen Covid-19 strijden. Daarom dragen we de adviezen uit op kantoor en bij alle bijeenkomsten die we houden. Samen!  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail