l l l
fb fb

METHODIEKEN: INTERVENTIES

Onderdeel van het werk van Trias Pedagogica is het ontwikkelen van diverse methodieken en handleidingen die te gebruiken zijn door organisaties, en binnen gezinnen.

Methodiekbeschrijving & -onderbouwing: Opvoeddebatten met Vaders met een Migratieachtergrond - Basisdebatten

Wilt u dit boekje (basisdebatten) bestellen?
U kunt dit boekje voor € 12,50 (inclusief verzendkosten) bestellen door ons contactformulier in te vullen. Vergeet niet uw adres te vermelden in het berichtveld.

download
Methodiekbeschrijving & -onderbouwing: Opvoeddebatten met Vaders met een Migratieachtergrond - Verdiepingsdebatten ‘Huiselijk Geluk’
download
Methodiekbeschrijving & -onderbouwing: Opvoeddebatten met Vaders met een Migratieachtergrond - Verdiepingsdebatten ‘Op het Rechte Pad’: ‘Stimuleren & Bespreken’ en ‘Ontsporing & Vervreemding’
download
Methodiek: Opvoeddebatten met Marokkaanse vaders download
Protocol: ‘Verbeteren pedagogisch klimaat Koran-/Arabisch scholen download
Toelichting:
download Wanneer u op de download button klikt, dan opent het betreffende document in uw webbrowser. Daar kunt u het bekijken en eventueel opslaan op uw eigen pc. U kunt ook direct met u rechter muisknop klikken op de link en de optie "koppeling opslaan als" om het document direct op te slaan.

Actueel

Methodiek-beschrijving Verdiepingsdebatten

Met veel trots presenteren we de methodiekbeschrijving en -onderbouwing van onze verdiepingsdebatten Huiselijk Geluk en Op het Rechte Pad! De methodieken zijn gratis te downloaden.  |  lees meer »

Vaderschap & Kansrijke Start

In oktober was Abdellah in Amsterdam te gast bij stadsdeel Nieuw-West in het kader van ‘De Week van de Kansrijke Start’.  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail