l l l
fb fb

METHODIEKEN: INTERVENTIES

Onderdeel van het werk van Trias Pedagogica is het ontwikkelen van diverse methodieken en handleidingen die te gebruiken zijn door organisaties, en binnen gezinnen.

Methodiekbeschrijving & -onderbouwing: Opvoeddebatten met Vaders met een Migratieachtergrond - Basisdebatten

Wilt u dit boekje (basisdebatten) bestellen?
U kunt dit boekje voor € 12,50 (inclusief verzendkosten) bestellen door ons contactformulier in te vullen. Vergeet niet uw adres te vermelden in het berichtveld.

download
Methodology description & Foundation: Parenting Debates with Fathers with a Migration Background - Basic Debates
download
Methodiekbeschrijving & -onderbouwing: Opvoeddebatten met Vaders met een Migratieachtergrond - Verdiepingsdebatten ‘Huiselijk Geluk’
download
Methodiekbeschrijving & -onderbouwing: Opvoeddebatten met Vaders met een Migratieachtergrond - Verdiepingsdebatten ‘Op het Rechte Pad’: ‘Stimuleren & Bespreken’ en ‘Ontsporing & Vervreemding’
download
Methodiek: Opvoeddebatten met Marokkaanse vaders download
Protocol: ‘Verbeteren pedagogisch klimaat Koran-/Arabisch scholen download
Toelichting:
download Wanneer u op de download button klikt, dan opent het betreffende document in uw webbrowser. Daar kunt u het bekijken en eventueel opslaan op uw eigen pc. U kunt ook direct met u rechter muisknop klikken op de link en de optie "koppeling opslaan als" om het document direct op te slaan.

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail