l l l
fb fb

METHODIEKEN: SPELLEN

« terug naar overzicht spellen

Trias Pedagogica
Gezond Gewicht

Trias Pedagogica heeft 'Het Gezond Gewicht Spel' ontwikkeld voor ouders in het kader van Amsterdam Aanpak Gezond Gewicht en in opdracht van het stadsdeel Oost en het is erkend door de GGD Amsterdam.

Doel van het spel is om gezond gewicht en gezonde leefstijl op een leuke en toegankelijke manier bespreekbaar te maken binnen het gezin.

Het kaartspel is leuk samen of met andere volwassen, het kan met de kinderen gespeeld worden, maar het is ook handig voor diëtisten, sportbegeleiders, leraren en andere professionals die zich met gezond gewicht bezighouden.

In opdracht van: Gemeente Amsterdam (ihkv Aanpak Gezond Gewicht). Erkend: door GGD Amsterdam.

Bestellen (voor eigen gebruik): Kosten € 7,50 + verzendkosten

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail