l l
fb fb

METHODIEKEN: SPELLEN

« terug naar overzicht spellen

Trias Pedagogica
Gezond Gewicht

Trias Pedagogica heeft 'Het Gezond Gewicht Spel' ontwikkeld voor ouders in het kader van Amsterdam Aanpak Gezond Gewicht en in opdracht van het stadsdeel Oost en het is erkend door de GGD Amsterdam.

Doel van het spel is om gezond gewicht en gezonde leefstijl op een leuke en toegankelijke manier bespreekbaar te maken binnen het gezin.

Het kaartspel is leuk samen of met andere volwassen, het kan met de kinderen gespeeld worden, maar het is ook handig voor diëtisten, sportbegeleiders, leraren en andere professionals die zich met gezond gewicht bezighouden.

In opdracht van: Gemeente Amsterdam (ihkv Aanpak Gezond Gewicht). Erkend: door GGD Amsterdam.

Bestellen (voor eigen gebruik): Kosten € 7,50 + verzendkosten

Actueel

Rene Peters: Jeugdzorg, hoe nu verder? Podcast#26

CDA-Kamerlid René Peters had een goed gesprek met Abdellah Mehraz van Trias Pedagogica over multicultureel opvoeden en de rol van vaders in het leven van hun kind: "Opvoeden doen we samen”.  |  lees meer »

International Parenting Conference

Trias nam deel aan de International Shared Parenting Conference 2020 met professionals uit 57 landen - Lauren Ekkelboom gaf een workshop. Uiteraard was het congres online.  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail