l l l
fb fb

ONS TEAM

Zina Jorna

Medewerker Trias Pedagogica

Mijn naam is Zina Jorna. Ik ben cultureel en medisch antropoloog en ben sinds de zomer van 2022 medewerker van Trias Pedagogica. Ik ben geïnteresseerd in het doorbreken van taboegevoelige onderwerpen met een cultuur sensitieve aanpak, precies hetgeen wat Trias Pedagogica doet met haar opvoeddebatten.

Ik vind het belangrijk dat Trias Pedagogica met haar opvoeddebatten vaders in hun kracht zet door het te hebben over vaderschap met zowel vaders als moeders, zodat beide ouders hun (unieke) rol in de opvoeding kunnen vervullen, wat uiteindelijk ten goede komt van hun kinderen. Daarnaast vind ik de preventieve aanpak die Trias Pedagogica heeft met betrekking tot bepaalde problematiek, zoals huiselijk geweld, beperkte seksuele weerbaarheid en een ongezonde leefstijl, erg belangrijk.

Binnen Trias Pedagogica doe ik onderzoek, beschrijf ik methodieken, ben ik contactpersoon met samenwerkingspartners en doe ik projectondersteuning.


« terug

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail