l l l
fb fb

ONS TEAM

Ikrame Mehraz

Medewerker Trias Pedagogica

Ik ben Ikrame Mehraz. Ik heb een achtergrond in Bedrijfseconomie en heb ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Gedurende mijn loopbaan heb ik op de afdeling operations, debiteurenbeheer, creditcontroller en boekhouding gezeten. Men kan mij typeren als een persoon die enthousiast, hardwerkend en resultaatgericht is, en ervan houdt om nieuwe dingen te leren.

Op de werkplek neem ik een proactieve houding aan. Per 1 september 2022 ben ik gestart bij Trias Pedagogica om het team te komen versterken. Aangezien ik een bedrijfseconomische achtergrond heb, ga ik me meer bezighouden met de financiën maar de combinatie met opvoeding, vaderschap en interculturele opvoeding vraagstukken spreekt me erg aan.


« terug

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail