l l
fb fb

METHODIEKEN: SPELLEN

« terug naar overzicht spellen

Trias Pedagogica
Ontsporing en vervreemding

Prikkelend, informatief en interactief spel. Met de risicofactoren van ontsporing en vervreemding als rode draad. Voor ouders en kinderen.

Het spel ‘Ontsporing en Vervreemding' is ontwikkeld om ouders te informeren over hoe zij ontsporing en vervreemding kunnen herkennen en voorkomen. De risicofactoren van ontsporing en vervreemding lopen als een rode draad door het spel heen. Daarnaast voorziet het spel ouders van tips over onder andere communicatie en betrokkenheid.

Hoewel er verschillende pilaren een rol spelen in het voorkomen van radicalisering (overheid, media, school), focussen wij ons hier op de rol van ouders.

Het spel bestaat uit 47 kaarten opgesplitst in vijf categorieën: Opvoeding, Communicatie, Schoolprestatie, Sociale Omgeving en Media.

Interesse in het gebruik maken van de spellen tijdens een bijeenkomst? Neem contact met ons op.

Actueel

Rene Peters: Jeugdzorg, hoe nu verder? Podcast#26

CDA-Kamerlid René Peters had een goed gesprek met Abdellah Mehraz van Trias Pedagogica over multicultureel opvoeden en de rol van vaders in het leven van hun kind: "Opvoeden doen we samen”.  |  lees meer »

International Parenting Conference

Trias nam deel aan de International Shared Parenting Conference 2020 met professionals uit 57 landen - Lauren Ekkelboom gaf een workshop. Uiteraard was het congres online.  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail