l l l
fb fb

ONS TEAM

Lauren Ekkelboom

Projectleider en methodiekontwikkelaar

Als afgestudeerd psycholoog ben ik geïnteresseerd in het bespreekbaar maken van diverse taboegevoelige onderwerpen bij verschillende culturen.

Als onderzoeker en methodiekontwikkelaar houd ik mij binnen Trias Pedagogica bezig met het onderzoeken van de behoeftes van de ouders voor het ontwikkelen van debatreeksen rondom nieuwe thema's. Ook houd ik mij bezig met het ontwikkelen van kaart- en bordspellen die tijdens de ouderdebatten kunnen worden ingezet.


« terug

Actueel

Boek: Zorgen over jeugdzorg

Abdellah Mehraz werkte mee aan de totstandkoming van dit boek. 'Iemand prijzen, werkt beter dan een opgeheven vingertje'.  |  lees meer »

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Agenda

29 september 2021 - Online Congres Contact met Ouders

Professionals gaan tijdens dit 2e online congres in op theorie en praktijk. Abdellah Mehraz geeft de lezing 'Omgaan met VADERS met een migratieachtergrond'.  |  lees meer »

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail