l l l
fb fb

Ouders en kinderen in actie met bordspel Gezonde Leefstijl

Trias Pedagogica sloot aan bij de feestelijke afsluiting van het thema Gezonde Leefstijl van Money School in Amsterdam Oost.

De kinderen hadden voorafgaand aan de bijeenkomst in kleine groepjes een gezonde snack voorbereid, die ze tijdens de bijeenkomst presenteerden en uitdeelden.

Vervolgens hebben zij samen met hun ouders en broertjes en zusjes het bordspel Gezonde Leefstijl dat Trias Pedagogica heeft ontwikkeld. Zowel de kinderen als hun ouders waren erg enthousiast over het bordspel.

Zo vertelde één moeder: ‘Ik ben verbaasd dat mijn kind zo lang met dit onderwerp bezig is zonder verveeld te raken. Dit bordspel is een mooie manier om kinderen op een speelse manier te informeren en te laten nadenken over een gezonde leefstijl, zonder hun aandacht kwijt te raken”.

Één kind vertelde: “Ik ben aan het spelen en leer ondertussen ook nog over gezonde dingen. Super leuk!”
bordspel

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail