l l l
fb fb

Video: Workshop Cultuur sensitief handelen en vaderschap

Abdellah Mehraz gaf op 7 oktober 2016 tijdens het landelijke symposium Vaderschap een workshop over Cultuur Sensitief handelen en Vaderschap. Deze workshop is opgenomen.

De video is terug te vinden op de website van de Universiteit van Amsterdam als onderdeel van hun webcolleges. Hier op de website van Trias Pedagogica kun je het gedeelte met Abdellah Mehraz ook bekijken onder Tools /Educatieve video's.

Dankzij de presentatie van de UvA kun je zowel de video bekijken als het lesmateriaal dat tijdens dit college gebruikt is.

Bekijk de workshop Cultuur sensitief handelen en vaderschap (bovenste video)

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail