l l l
fb fb

Terugkomdag vaders en gezond leven

gezond leven vaders

Op 1 oktober organiseerde Trias Pedagogica een terugkomdag over gezonde leefstijl met vaders in Amsterdam Oost.

De Vaders gaven aan dat ze heel veel geleerd hebben over een gezond leefstijl. Veel van hen hebben drastische maatregelen genomen betreffende gezond leven. En: Ze erkennen dat kinderen alleen gezond kunnen leven als hun ouders ook gezond leven.

Trias Pedagogica is erg blij met dit resultaat.

 

gezond leven vaders

Gezond Gewicht Spel

Trias Pedagogica heeft 'Het Gezond Gewicht Spel' in het kader van Amsterdam Aanpak Gezond Gewicht en in opdracht van het stadsdeel Oostvoor ouders ontwikkeld.

Het spel heeft vier stappen, namelijk Algemeen, Voeding, Slapen en Bewegen. Doel van het spel is om gezond gewicht en leefstijl op een leuke en toegankelijke manier bespreekbaar te maken binnen het gezin en gezond gewicht te bevorderen.

Het kaartspel is leuk samen of met andere volwassen, het kan met de kinderen gespeeld worden, maar het is ook handig voor diëtist(e)n, sportbegeleiders, leraren en andere professionals die zich met gezond gewicht bezig houden.

U kunt het 'gezond gewicht' spel bestellen door een mail te sturen aan info@triaspedagogica.nl

Kosten: € 7,50

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail