l l l
fb fb

Preventie ontsporing & vervreemding

Een serie opvoeddebatten met als thema 'Preventie ontsporing en vervreemding' met een gemêleerde groep vaders in Utrecht (Overvecht) is in oktober afgerond.

Deze opvoeddebatten zijn in opdracht van de gemeente Utrecht en ism met basisschool de Watertoren te Overvecht gehouden.

Vaders geven aan dat ze veel van elkaar hebben geleerd over het begeleiden van hun kinderen op Social media.

"Je kunt geen verbod leggen op Social media, maar wel leren mee omgaan" aldus een vader. Een vader en zijn zoon waren ook aanwezig bij de opvoeddebatten. Dank aan Dennis Heintjes!

ontsporing en vervreemding

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail