l l l
fb fb

Opvoeddebatten met vaders in Noord

Trias Pedagogica heeft i.o.v. de gemeente Amsterdam en i.s.m. Masjid Elmoutaquin en Dock een serie opvoeddebatten georganiseerd met vaders over vaderbetrokkenheid en de veiligheid (8 debatten) in de Molenwijkbuurt. Deze debatten zijn nu afgerond.

Het doel van de opvoeddebatten is het vergroten van de betrokkenheid van vaders en het versterken van de samenwerking met organisaties. Linda Swaan, een zeer betrokken ambtenaar van stadsdeel Noord, heeft de certificaten uitgereikt. Ook Johanna de Koff en Wouter Bax deden mee aan de opvoeddebatten.

Naar aanleiding van de opvoeddebatten gaven vaders aan dat ze tot de conclusie kwamen, dat migrantenouders en autochtone ouders vrijwel dezelfde opvoedvragen en problemen ervaren.

Echter, de kunst is hoe men deze oplost. Ook beseffen vaders na de opvoeddebatten dat zij de bestaande wetten niet kunnen veranderen, en hoe ze hun taken binnen die wet moeten en kunnen herkaderen.

opvoeddebatten

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail