l l l
fb fb

Dialogen tussen vaders, kinderen en hun chef-kok!

chefkok1Vandaag heeft Trias Pedagogica de dialogen tussen chef-kok, vaders en hun kinderen in Amsterdam West (Landlust) afgerond.

De kinderen tussen 6 en 11 jaar en hun vaders hebben ook het bordspel* ‘Zo blijven wij gezond' gespeeld.

Een kind zei: ik heb heel veel van dit bordspel geleerd, zoals veel water drinken i.p.v. sappen en limonade. Ook zei een zesjarig kind dat hij voortaan groenten en fruit gaat eten en minder chips, chocola en snoep. Ook de vaders zeggen dat dit spel het band met je kind versterkt en het gezin bewuster wordt van een gezonde leefstijl.

Na het bordspel heeft de chef-kok verteld over het gezonde eten dat hij bereid heeft voor de deelnemers. * Bordspel ‘Zo Blijven Wij Gezond' is in opdracht van stadsdeel Oost door Trias Pedagogica ontwikkeld.

Vanaf juni as kunt u het bestellen via onze website. Dit bordspel is bij meer dan 100 moeders, vaders en kinderen getest.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail