l l l
fb fb

Zeg nee tegen rellen, zeg ja tegen debat

Download de flyer als PDF

Beste ouders, 
Vraag aan je kinderen om thuis te blijven. Iedereen mag denken wat hij wil over het overheidsbeleid en er is ruimte voor kritiek, maar blijf ver van rellen, plunderingen en zinloos geweld. 

Hoe kun je als ouder helpen?
De COVID-19 maatregelen hebben veel impact op het leven van onze jongeren. Het is belangrijk om als ouder met je kinderen te praten over hoe zij zich voelen. Wees een luisterend oor en biedt perspectief.

Leg ook uit waarom het belangrijk is dat zij niet meedoen met de rellen. Jongeren zelf kunnen nog niet goed de gevolgen van hun acties zien op de lange termijn. Leg hen uit dat het meedoen aan rellen kan leiden tot een boete, strafblad en zelfs tot celstraffen, waardoor ze later slechter aan een baan kunnen komen. Ook als de jongeren slechts ‘meelopen' en zelf niet overgaan tot geweld, kan hun gezicht in beeld komen en ook dat brengt negatieve consequenties met zich mee. 

Heel veel sterkte aan u als ouder in deze hectische tijd!
Het Trias Pedagogica Team

Als u behoefte heeft aan extra tips en/ofondersteuning, staan we voor u klaar.
Neem contact met ons op via info@triaspedagogica.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail