l l
fb fb

Zeg nee tegen rellen, zeg ja tegen debat

Download de flyer als PDF

Beste ouders, 
Vraag aan je kinderen om thuis te blijven. Iedereen mag denken wat hij wil over het overheidsbeleid en er is ruimte voor kritiek, maar blijf ver van rellen, plunderingen en zinloos geweld. 

Hoe kun je als ouder helpen?
De COVID-19 maatregelen hebben veel impact op het leven van onze jongeren. Het is belangrijk om als ouder met je kinderen te praten over hoe zij zich voelen. Wees een luisterend oor en biedt perspectief.

Leg ook uit waarom het belangrijk is dat zij niet meedoen met de rellen. Jongeren zelf kunnen nog niet goed de gevolgen van hun acties zien op de lange termijn. Leg hen uit dat het meedoen aan rellen kan leiden tot een boete, strafblad en zelfs tot celstraffen, waardoor ze later slechter aan een baan kunnen komen. Ook als de jongeren slechts ‘meelopen' en zelf niet overgaan tot geweld, kan hun gezicht in beeld komen en ook dat brengt negatieve consequenties met zich mee. 

Heel veel sterkte aan u als ouder in deze hectische tijd!
Het Trias Pedagogica Team

Als u behoefte heeft aan extra tips en/ofondersteuning, staan we voor u klaar.
Neem contact met ons op via info@triaspedagogica.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Zeg nee tegen rellen, zeg ja tegen debat

Hoe kun je als ouder helpen? Tips en ondersteuning voor ouders van jongeren & heel veel sterkte in deze hectische tijd van Trias Pedagogica!  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail