l l l
fb fb

Vacature: freelance opvoeddebatleider m/v met Antilliaanse roots

GEZOCHT: DEBATLEID(ST)ER MET ANTILLIAANSE ACHTERGROND

Trias Pedagogica heeft jarenlange ervaring met het organiseren van opvoeddebatten met vaders van verschillende nationaliteiten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een debatleider met Antilliaanse achtergrond om de debatten in Amsterdam en omgeving met Antilliaanse vaders te leiden. Ervaring in de pedagogiek en een groot netwerk binnen de Antilliaanse gemeenschap zijn vereist.

Voorafgaand zal er een training (met certificaat) plaatsvinden bestaande uit twee dagdelen theorie en twee dagdelen praktijk. Vervolgens zullen de eerste vier debatten plaatsvinden onder begeleiding van een ervaren debatleider.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uiterlijk 30 september uw CV en motivatiebrief naar:
Lauren Ekkelboom, l.ekkelboom@triaspedagogica.nl

opvoeddebatleider

vacature2

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail