l l l
fb fb

Opvoeddebatten in Groningen

TWEEDE OPVOEDDEBAT IN GRONINGEN
Afgelopen zaterdag organiseerde Trias Pedagogica in samenwerking met MJD Groningen een opvoeddebat over ‘Opvoeding - Vaderschap' voor twee groepen vaders en moeders. Dit is de tweede bijeenkomst van een reeks van zeven.

Het was een enorm succes: de vaders gingen actief met elkaar in gesprek over de manier waarop zij zelf zijn opgevoed en over de manier waarop zij hun rol als vader invullen. Er waren 2 groepen, Arabisch en Tigrinya.

Quote van de deelnemers:

“Taboe en schaamte domineren de opvoed dynamiek thuis. Praten over anderen en voorbeelden van anderen geven een duidelijke richting m.b.t. eigen kinderen/thuissituatie.”

Vanwege het grote succes wil MJD Groningen nog een extra serie opvoeddebatten laten organiseren.

groningen

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail