l l l
fb fb

Opvoeddebatten in Groningen

TWEEDE OPVOEDDEBAT IN GRONINGEN
Afgelopen zaterdag organiseerde Trias Pedagogica in samenwerking met MJD Groningen een opvoeddebat over ‘Opvoeding - Vaderschap' voor twee groepen vaders en moeders. Dit is de tweede bijeenkomst van een reeks van zeven.

Het was een enorm succes: de vaders gingen actief met elkaar in gesprek over de manier waarop zij zelf zijn opgevoed en over de manier waarop zij hun rol als vader invullen. Er waren 2 groepen, Arabisch en Tigrinya.

Quote van de deelnemers:

“Taboe en schaamte domineren de opvoed dynamiek thuis. Praten over anderen en voorbeelden van anderen geven een duidelijke richting m.b.t. eigen kinderen/thuissituatie.”

Vanwege het grote succes wil MJD Groningen nog een extra serie opvoeddebatten laten organiseren.

groningen

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Vernieuwde Methodiek Opvoeddebatten!

"Opvoeddebatten zetten vaders met een migratieachtergrond in hun kracht". Deze methode door Trias Pedagogica ontwikkeld, is nu als vernieuwde methodiek als boekje en in digitale versie beschikbaar.
 |  lees meer »

Messenbezit onder Jongeren

Hoe ga je daarmee om? KIS deed onderzoek en interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz.  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail