l l l
fb fb

Opvoeddebatten in Groningen

TWEEDE OPVOEDDEBAT IN GRONINGEN
Afgelopen zaterdag organiseerde Trias Pedagogica in samenwerking met MJD Groningen een opvoeddebat over ‘Opvoeding - Vaderschap' voor twee groepen vaders en moeders. Dit is de tweede bijeenkomst van een reeks van zeven.

Het was een enorm succes: de vaders gingen actief met elkaar in gesprek over de manier waarop zij zelf zijn opgevoed en over de manier waarop zij hun rol als vader invullen. Er waren 2 groepen, Arabisch en Tigrinya.

Quote van de deelnemers:

“Taboe en schaamte domineren de opvoed dynamiek thuis. Praten over anderen en voorbeelden van anderen geven een duidelijke richting m.b.t. eigen kinderen/thuissituatie.”

Vanwege het grote succes wil MJD Groningen nog een extra serie opvoeddebatten laten organiseren.

groningen

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Boek: Zorgen over jeugdzorg

Abdellah Mehraz werkte mee aan de totstandkoming van dit boek. 'Iemand prijzen, werkt beter dan een opgeheven vingertje'.  |  lees meer »

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Agenda

29 september 2021 - Online Congres Contact met Ouders

Professionals gaan tijdens dit 2e online congres in op theorie en praktijk. Abdellah Mehraz geeft de lezing 'Omgaan met VADERS met een migratieachtergrond'.  |  lees meer »

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail