l l l
fb fb

International Parenting Conference

In het weekend van 5 december nam Trias Pedagogica B.V. deel aan de International Shared Parenting Conference 2020. Maar liefst professionals uit 57 landen waren hierbij aanwezig.

Namens Trias Pedagogica gaf Lauren Ekkelboom een workshop over de opvoeddebatten rondom Huiselijk Geluk: ‘Educational debates with fathers about domestic happiness - A successful method in the prevention of domestic violence in the Netherlands'.

Het was een enorm succes! Er was veel belangstelling voor het aanbod van Trias Pedagogica en het eigen ontwikkelde bordspel in het buitenland.

We hopen volgend jaar opnieuw te kunnen deelnemen met onze workshop over de training interculturele (v)echtscheidingen voor sleutelfiguren samen met Mr. Sissel Pemmelaar van Pemmelaar Family Mediation. We zijn momenteel bezig met het ontwerp van het spel (V)ECHTscheiding.

International Conference

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail