l l l
fb fb

International Parenting Conference

In het weekend van 5 december nam Trias Pedagogica B.V. deel aan de International Shared Parenting Conference 2020. Maar liefst professionals uit 57 landen waren hierbij aanwezig.

Namens Trias Pedagogica gaf Lauren Ekkelboom een workshop over de opvoeddebatten rondom Huiselijk Geluk: ‘Educational debates with fathers about domestic happiness - A successful method in the prevention of domestic violence in the Netherlands'.

Het was een enorm succes! Er was veel belangstelling voor het aanbod van Trias Pedagogica en het eigen ontwikkelde bordspel in het buitenland.

We hopen volgend jaar opnieuw te kunnen deelnemen met onze workshop over de training interculturele (v)echtscheidingen voor sleutelfiguren samen met Mr. Sissel Pemmelaar van Pemmelaar Family Mediation. We zijn momenteel bezig met het ontwerp van het spel (V)ECHTscheiding.

International Conference

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Boek: Zorgen over jeugdzorg

Abdellah Mehraz werkte mee aan de totstandkoming van dit boek. 'Iemand prijzen, werkt beter dan een opgeheven vingertje'.  |  lees meer »

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Agenda

29 september 2021 - Online Congres Contact met Ouders

Professionals gaan tijdens dit 2e online congres in op theorie en praktijk. Abdellah Mehraz geeft de lezing 'Omgaan met VADERS met een migratieachtergrond'.  |  lees meer »

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail