l l
fb fb

International Parenting Conference

In het weekend van 5 december nam Trias Pedagogica B.V. deel aan de International Shared Parenting Conference 2020. Maar liefst professionals uit 57 landen waren hierbij aanwezig.

Namens Trias Pedagogica gaf Lauren Ekkelboom een workshop over de opvoeddebatten rondom Huiselijk Geluk: ‘Educational debates with fathers about domestic happiness - A successful method in the prevention of domestic violence in the Netherlands'.

Het was een enorm succes! Er was veel belangstelling voor het aanbod van Trias Pedagogica en het eigen ontwikkelde bordspel in het buitenland.

We hopen volgend jaar opnieuw te kunnen deelnemen met onze workshop over de training interculturele (v)echtscheidingen voor sleutelfiguren samen met Mr. Sissel Pemmelaar van Pemmelaar Family Mediation. We zijn momenteel bezig met het ontwerp van het spel (V)ECHTscheiding.

International Conference

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Rene Peters: Jeugdzorg, hoe nu verder? Podcast#26

CDA-Kamerlid René Peters had een goed gesprek met Abdellah Mehraz van Trias Pedagogica over multicultureel opvoeden en de rol van vaders in het leven van hun kind: "Opvoeden doen we samen”.  |  lees meer »

International Parenting Conference

Trias nam deel aan de International Shared Parenting Conference 2020 met professionals uit 57 landen - Lauren Ekkelboom gaf een workshop. Uiteraard was het congres online.  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail