l l l
fb fb

Gastcollege Hogeschool Arnhem Nijmegen

In de week van 7 tot 11 december presenteren de opleidingen Social Work en Pedagogiek Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de week van de verbinding. Wat is gestart als een klein idee is uitgegroeid tot een inspirerende week!

Pedagiek PLUS organiseerde samen met Trias Pedagogica B.V. op dinsdag 8 december van 9.00-10.30uur een gastcollege met als thema vaderschap, opvoeden en interculturele pedagogiek.

Ook collega's uit werkveld waren van harte welkom om aan te sluiten tijdens dit college.

Week van de Verbinding

gastcollege

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Boek: Zorgen over jeugdzorg

Abdellah Mehraz werkte mee aan de totstandkoming van dit boek. 'Iemand prijzen, werkt beter dan een opgeheven vingertje'.  |  lees meer »

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Agenda

29 september 2021 - Online Congres Contact met Ouders

Professionals gaan tijdens dit 2e online congres in op theorie en praktijk. Abdellah Mehraz geeft de lezing 'Omgaan met VADERS met een migratieachtergrond'.  |  lees meer »

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail