l l l
fb fb

Gastcollege Hogeschool Arnhem Nijmegen

In de week van 7 tot 11 december presenteren de opleidingen Social Work en Pedagogiek Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de week van de verbinding. Wat is gestart als een klein idee is uitgegroeid tot een inspirerende week!

Pedagiek PLUS organiseerde samen met Trias Pedagogica B.V. op dinsdag 8 december van 9.00-10.30uur een gastcollege met als thema vaderschap, opvoeden en interculturele pedagogiek.

Ook collega's uit werkveld waren van harte welkom om aan te sluiten tijdens dit college.

Week van de Verbinding

gastcollege

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Social Pact Partner

Trias Pedagogica is samenwerkingspartner van Social Pact, een alliantie van bewoners, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en professionals uit Amsterdam Zuidoost.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail