l l l
fb fb

Corona dagschema!

dagindeling ouders

Voor ouders van kinderen en kinderen tussen 6 en 12

Trias Pedagogica krijgt veel signalen van ouders die niet goed weten hoe ze een dag goed kunnen indelen voor hun kinderen tijdens deze coronacrisis.

Kinderen vinden het lastig om schoolopdrachten te doen, zitten veel achter computer of telefoon. Kinderen op tijd naar bed krijgen, op tijd weer op, op gezette momenten gezond eten: het valt niet altijd mee. Voor ouders en voor kinderen is het zoeken.

Daarom heeft Abdellah Mehraz samen met zijn zoon van 8 een dagindeling gemaakt en DG Graphic Design heeft de dag voor Trias Pedagogica praktisch vormgegeven.

Tip! Stuur de vrolijke digitaal rond of printen 'm uit voor op de koelkast.

De eerste reacties zijn positief: " Het is mijn dochter eindelijk gelukt om alle schoolactiviteiten te maken”, zei een moeder van een 12-jarige.
Het schema wordt momenteel ook vertaald in diverse talen.

dagindeling kinderenDownload (PDF):
Versie voor ouders NL
Versie voor kinderen NL

Version for parents English

Versie voor ouders Arabisch

Video
Ouail Mehraz (8 jaar, mede-maker van de dagindeling) legt uit waarom ze het schema maakten en hij geeft tips! Bekijk de video.

Vragen
Heb je vragen over het schema?
Stuur dan een mail naar info@triaspedagogica.nl.
Vragen over ontwerp en vormgeving?
Mail dan info@dggraphicdesign.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Boek: Zorgen over jeugdzorg

Abdellah Mehraz werkte mee aan de totstandkoming van dit boek. 'Iemand prijzen, werkt beter dan een opgeheven vingertje'.  |  lees meer »

Trias methode geëvalueerd

De Erasmus Universiteit (ISS) analyseerde de Trias aanpak adhv internationale literatuur en concludeert: Koploper in ouderschapsinterventies in Europa - mogelijk wereldwijd.  |  lees meer »

Agenda

29 september 2021 - Online Congres Contact met Ouders

Professionals gaan tijdens dit 2e online congres in op theorie en praktijk. Abdellah Mehraz geeft de lezing 'Omgaan met VADERS met een migratieachtergrond'.  |  lees meer »

Artikelen

KIS Artikel bij podcast

Kennisplatform Integratie en Samenleving interviewde Trias directeur Abdellah Mehraz en schreef een artikel bij de podcast.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail