l l l
fb fb

14 oktober 2022 - Training Intercultureel Vaderschap

OPEN INSCHRIJVING!
Training Intercultureel Vaderschap op 14 oktober 2022

Inhoud 
Deze training focust zich op de vraag hoe je op een praktische manier de vaders kunt betrekken bij de opvoeding. Op welke manier help je hen om met zichzelf en met anderen in gesprek te gaan over hun rol als vader en opvoeder. Als je in je werk te maken hebt met verschillende culturen, waar moet je dan rekening mee houden. Wij geven je veel voorbeelden uit de praktijk en delen onze ervaring met
je in de vorm van de acties die je kunt doen om de unieke rol van de vaders op een positieve manier naar boven te halen. En natuurlijk is er ruimte om een specifieke situatie aan ons voor te leggen voor feedback.

Voor wie
Voor alle professionals die werken met migrantenouders (vaders) en weten dat ze met meer kennis effectiever kunnen werken en helpen. Ben je jeugdarts, gezondheidswerker of OKT-medewerker, dan is deze training voor jou!
Vorm
Wij houden een korte presentatie en werken daarna op een interactieve manier verder. We maken gebruik van filmpjes, van bord- en kaartspellen en er is de mogelijkheid om een eigen casus te (laten) bespreken. Ook is het mogelijk om een apart dagdeel in te plannen waarin me met migrantenvaders in gesprek gaan.

Duur Een dag training. Met de optie tot een terugkombijeenkomst max. 2 weken later.

Datum 14 oktober 2022
Tijd
Van 9:30 tot 17:00 uur

Adres Wilhelminaplantsoen 1b, 1111 CJ Diemen
Investering € 349,- per deelnemer inclusief lunch
Meer info Samira Frix | secretariaat@triaspedagogica.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Vacature: Stagiair communicatie

Trias Pedagogica is op zoek naar een derdejaars student als stagiair communicatie, die geïnteresseerd is in de thema’s opvoeden, vaderschap en cultuursensitief werken.  |  lees meer »

Training Intercultureel Vaderschap

Praktische training hoe betrek je vaders bij de opvoeding voor professionals van arts tot OKT  |  lees meer »

Agenda

Er zijn momenteel geen berichten online (met deze selectie)...

Artikelen

Ouders steunen ouders bij opvoedproblemen

Ouders kunnen veel baat hebben bij een uitwisseling van ervaringen met andere ouders. Op basis van gelijkwaardigheid komen ze vaak tot mooie oplossingen voor hun opvoedproblemen, blijkt wel bij twee bijzondere initiatieven in Groningen en Amsterdam. Artikel in Augeo Magazine, auteur Annette Wiesman.  |  lees meer »

Trias Pedagogica
Wilhelminaplantsoen 1B
1111 CJ Diemen

+31(0)6 - 148 487 30
 |  info@triaspedagogica.nl e-mail